søndag 20. februar 2011

Snakk om fine dager på hytta

Oppdal er og blir et fantastisk sted. Litt finere når det er god vær da;-)
I helga hadde Mathias med seg en kompis oppover,å det gikk strålende. De begynner jo å bli så stor at det ikke er noe problem med en unge eller to ekstra.

Vi hadde en kjempe fin grilltur i går. Det var skikkelig hyggelig med bålkos på reinstryrskinn i sola. Fikk litt påskestemning av det deilige været. Det er jammen meg deilig når vi bare kan tussle noen meter ut fra hytteveggen for å grille pølser.I dag kjørte vi ned tidlig ettersom Mathias og kompisen skulle ta toget hjem. Det var litt trist å reise fra hytta i dag ja.

Når vi stoppet på Berkåk for å fylle bensin,møtte vi Solveig fra Newton og kosinus. Jeg var litt usikker på om jeg skulle ta kontakt med henne eller ikke.
Måtte jo nesten rope på henne da,så hun fikk hilst på ungene. Hun var jo tross alt med på fødselen av Selma. Solveig syns det var rart å se Selma igjen,å hun syns tiden har gått så fort siden de var på føden å filmet fødselen.

Selma og Newton Solveig 10desember 2008
                                             Fødselen kan sees ca 19-20min uti programet her

Ungene var mest opptatt av når Kosinus kom på tv`n igjen. Å da svarte Solveig at de er tilbake etter sommerferien.
                                                            

2 kommentarer:

  1. Så gøy! :) Ser ut som dere virkelig har et hytteparadis :)

    SvarSlett
  2. Så herlig, mye moro for små og store. Newton-Florø er forresten Florø-jente, he-he :D Så kjekt å treffe henne igjen, spesielt siden hun var med på fødselen! :)

    SvarSlett