tirsdag 14. desember 2010

Her har vi ikke noe julestress

I dag var det pepperkake hus som skulle pyntes her i huset. Vi hadde kjøpt en ferdigpakke på butikken,å gledet oss til å pynte det med nonstop og seigmenn.

Skuffelsen tok oss når vi åpnet pakken. For hele huset var i småbiter. Det var rett og slett helt knust. Har aldri opplevd det før med slike pakker. Så da hadde vi to valg da.
 1: Bli skikkelig sur og grinete og kjefte og smelle for at det ikke ble noe hus
2: Finne frem nonstop og seigmenn å sette igang


Vi valgte selvfølgelig å fortsette med et lite smil. Sebastian sa så fint at vi kan bruke fantasien vår,å lage andre ting enn hus.  Alle bitene ble pyntet,å vi håpet i det lengste at noen skulle dukke opp på døra på en kopp kaffe. For kaffebrødet hadde vi jo klart da:-)  Det kom ingen,så vi koste oss med pepperkakene selv.


Etterpå tok vi livet med ro i kosekroken. Her er det ikke noe vits i å stresse. Jul blir det uansett.
En liten oppfordring til alle som blir tatt av julestresset. Ta livet med ro,pust med magen,å kjøp en pakke med kjeks på Rema 1000 Spray litt godlukt i huset,å det blir jul skal du se. Eller tror du kanskje at du våkner på nyåret om ikke alt er klappet og klart? Familien din får mer glede av deg om du er uthvilt til jul,isteden for at du ligger som et slips med et julerent hus.

3 kommentarer:

 1. Du har så rett, så rett! Likte stilen til de kjekke ungene dine; strak ut og med agurkskiver på øynene :D

  SvarSlett
 2. Så sant, så sant!! Og så koselig for ungene å spise pepperkakebiter med godteri på før det har stått og blitt støvete :) Tror sikkert dette pepperkakehuset blir husket og snakket om når de blir voksne og ser tilbake på barndommen :)

  SvarSlett
 3. Så bra! Da kan jeg også senke skuldrene å slutte å tenke på alt det jeg burde ha gjort. Mye bedre å ha ei uthvilt mamma!

  Kos dere videre alle sammen:)

  SvarSlett