mandag 2. august 2010

Påtok meg en liten maskesting jobb.

Huff og huff jeg liker ikke maskesting, men når mamma spør om litt hjelp til det,så sier man selvfølgelig JA. Dette skal bli en tunika til tantebarnet mitt.
Når jeg først begynnte på maskestingene,så gikk det ganske fort egentlig. Så nå er den pakket å klar til å sendes ned til mamma,så hun får fortsette med strikke prosjektet sitt.

Mønsteret er fra SandnesGarn nr 0714 0-4år8 kommentarer:

 1. Så utrolig flott dette ble!! Og ser ut som en veldig fin tunika og, deilige farger. Dette skulle jeg gjerne lært meg, jeg får ikke til nemlig. Blir bare klumpete og humpete..

  SvarSlett
 2. Nydli arbei! E hele motive maskesting..
  Ha en god å avslappende sommerkveld:-)

  SvarSlett
 3. Nydelig arbeid :) Maskesting er kje-de-lig, men du og du så flott det blir :)

  SvarSlett
 4. Nydelig tunika, likte de duse fargene. Og du syr veldig fine maskesting!

  SvarSlett
 5. det blir sikkert en kjempe fin tunika!Duhar jo blitt reser på maskesting, Maria! Det var mye fint du har laget i det siste :) og liverpool buksen blei jo kjempestilig!

  SvarSlett
 6. Å så snill du e Søs,da bli d tunika på lillesnuppa mi :)
  Takk!

  SvarSlett
 7. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min!

  Så fin blogg du har!
  Ser at vi har like mange barn - og er like glad i håndarbeid :-) Må innrømme at jeg ikke har tid og overskudd til like mye kreativitet lenger, men det kommer vel roligere tider :-)

  Et likhetstrekk til, er at vi har mødre som ikke kan maskesting :-) Min mor sier at det er ingen vits for henne å lære seg det, siden jeg kan det :-) Hyggelig å være til hjelp, da!

  SvarSlett